Hirdetések

A Szakképzési Centrumok Országos Futsal bajnokságán is kimagasló eredményt ért el a balassagyarmati Szent-Györgyi Albert Technikum. Az iskola az utóbbi hónapokban sorra szállítja az elismeréseket: néhány hete az egészségügyi képzésben tanuló diákjuk lett az ország legjobbja. Azt megelőzően az intézményen belüli oktatást is kimagaslónak minősítették.

A sportágazati képzésben résztvevő magyarországi szakképző 120 középiskola részvételével rendeztek országos futsal bajnokságot Nyírbátorban.

Az eseményt megelőzően a vármegyei selejtezőkön a balassagyarmati Szent-Györgyi Albert Technikum a szintén gyarmati Szondi György Technikum csapatával, és a salgótarjáni Stromfeld Aurél Technikum együttesével szemben állt ki. A Szent-Györgyisek kettős győzelmét követően a tiszafüredi regionális döntőből is továbbjutottak a tizenkét csapatos nyírbátori döntőbe.

A három napos döntő küzdelemben a kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola nyert, a gyarmati Bombák Futsal Team a 6. helyen végzett.

A balassagyarmati Bombák Futsal Team. (fotó: fb.com)

A balassagyarmati Bombák Futsal Team csapat tagjai: Dombóvári Áron, Varga Gábor, Bozsó Máté, Mátyás Tamás, Berki András, Berki József, Duhonyi Bence, Géczi Nikolasz, Nyírjei Soma, Soós-Valenta Martin, Zólyomi Bence

Edzők: Szabó Gábor, Mezei Gábor