Hirdetések

a 22-es út és a 2-es út teljes hosszában hallgatható mostantól a balassagyarmati stúdióból közvetített Megafon regionális rádióadása – közölte írásos közleményben a csatorna. A program kísérleti jelleggel már az előző hónapokban is fogható volt a Dunakanyarban, azonban a marketing kampány csak most kezdődik.

Játékos élő adásokkal, nyereményekkel készül a Megafon a változásra, amely májustól a Dunakanyarban lakók életével is foglalkozik. Mint kiderült: a vételkörzet bővítése elsősorban a Vác környékén élőkre lesz igazán hatással, a rádió azt vállalta, hogy a Duna-parti települést kiemelten is bevonja programjába.

A közlemény szerint a Dunakanyar és Nyugat-Nógrád erőssége a gazdag természeti környezet, a turisztikai célpontok sokasága, amely a Megafon számára azért fontos, mert a rádió közönségét a zenéken kívül a műsorokban elhangzó programajánlatokkal is szeretnék jó hangulatba hozni.

Rádióadás készül a Megafon balassagyarmati stúdiójában 2024. január 27-én. Majoros Tamás Vince (b) Lombos Márton (j) műsorvezető kérdésére válaszol. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

A Megafon a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint Magyarország 10 leghallgatottabb városi rádiója között van. Az elsősorban 30-60 év közötti hallgatók számára készülő programját Balassagyarmaton hétköznapokon eddig több mint 5000 ember hallgatta főműsoridőben. A rádióadás Balassagyarmat környékén a 95,7 MHz-en hallható, a vételkörzet bővítésével Vác környékén a 91,9 MHz-en is elérhető. Autósok számára jó hír, hogy az adás Budapest északi kerületeiben is vehető analóg frekvencián, továbbá világszerte mindenhol a www.megafonfm.hu weboldalon.