Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Elindult a Wellhello új turnéja, amelynek májusi egyik állomása Balassagyarmat! A felülmúlhatatlannak tűnő, Arénában adott koncert hangulatát nehéz megismételni, de az együttes tagjai azt ígérik, hogy mindenhová visznek egy darabot a budapesti élményből.

Például múlt hétvégén többezres tömeg várta Szombathelyen a Wellhellot, ahol bő másfél órán át szórakoztatták a közönséget jól ismert slágereikkel. Balassagyarmaton pedig a szűnni nem akaró Majálison lépnek fel, az első flyerek szerint május 26-án még belefér a Wellhello is.

A Wellhellot Szombathelyen többezren várták. (fotó: nyugat.hu)

Már záporoznak a kérdések, ugyanis azt egyelőre nem közölték, hogy a városban hol fognak fellépni. Az ipolyinfo.com utánajárt és közvetlenül a szervezőtől kaptunk választ:

Két napos program lesz Balassagyarmaton május végén, aminek része a gyermeknap, valamint a Wellhello koncertje is. A Palóc Ligetben lesz minden, a gyermekeknek ingyenes játékokkal készülünk, a koncertre vágyó nagyobbak pedig a Palóc Színpadon ingyenesen tombolhatnak az Apuveddmeg és a többi jól ismert Wellhellos dalra.

– közölte szerkesztőségünkkel Loksa Levente szervező. Hozzátette: a koncerttel nem ér véget a party, mert akiben még marad energia, az Taylor B. dj szettjével folytathatja.

A Wellhello rajongói biztosan tudják, de érdemes itt is megemlíteni, hogy a srácok csak távoli helyszíneken lépnek fel addig, ezért aki nem akar utazni, készüljön Balassagyarmatra!

Hirdetések