Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Visszajelzést kaptunk a rétsági uszoda kivitelezését végző egyik alvállalkozótól arról, hogy cikkünk megjelenése után a fővállalkozóval sikerült az elszámolási vitát békés útra terelni. Nem csak a munka kifizetésének törlesztése kezdődött meg, hanem helyi iskolások már kipróbálhatták az új létesítményt.

Országos visszhangja volt a rétsági uszoda építésének furcsaságait bemutató összeállításunknak, amely után már minisztériumi egyeztetés volt szükséges a fővállalkozóval arról, miért nem történik meg az épületet építő egyik vállalkozó kifizetése. Tudomásunk szerint a felek egyeztetettek a nyitott kérdésekről, és sikerül békés úton válaszokat találni rá – ezt maga az érintett alvállalkozó közölte szerkesztőségünkkel.

A neve elhallgatását továbbra is kérő cégvezető szerint múlt héten szerdán aláírták a fővállalkozóval azokat a jegyzőkönyveket, amelyek most már számára is bizonyítják a munka teljesülését, így a kifizetése is megtörténhet. Sőt, az alvállalkozó arról is értesítette az ipolyinfo.com-ot, hogy a papírok aláírását követő negyedórán belül már a cég bankszámláján volt a végszámla összege. Az ügyvezető hozzátette: a teljesítési biztosítékként megállapodott és a fővállalkozó által visszatartott alig több mint 900 ezer forint átutalása még nem történt meg.

Hirdetések