Hirdetések

Ahogyan elsőként az ipolyinfo.com írt arról, jövő héten megnyitja első Nógrád vármegyei üzletét az Aldi. A hír megosztja a közönséget, az egyik tábor már várja a nyitást, míg mások arra panaszkodnak, hogy nincs pénzük vásárolni, ezért felesleges újabb boltot nyitni a városban.

Különös története van annak, hogy Balassagyarmaton miért talált néhány hónap alatt helyet az Aldi egy új üzletnek. Nem sokan tudják, hogy a Rákóczi és Árpád utcák sarkán eddig kínai ruhaboltként működött épület a Spar üzletlánc tulajdona volt. A Spar eladásra ajánlotta fel a városközponti helyet az Aldi számára, amely élt a lehetőséggel.

Így a március 9-én, reggel 7 órakor megnyíló épület ismét korábbi funkcióját kapja vissza. Ugyanis kínai ruhaboltként csak az utóbbi években működött, azt megelőzően Plus Áruház néven ismerték Balassagyarmaton. Erről korábban már bemutattunk egy videót is, érdemes megnézni!

Az Aldinál most arra számítanak, hogy lerohanják a balassagyarmati boltot a nyitás napján, ugyanis rendkívüli akciókat terveznek. A korán érkező vásárlók járhatnak a legjobban, mert egyes tartós fogyasztási cikkekre brutálisan alacsony árat tesznek majd.

Délelőtt Nógrád vármegyei celebek is ellátogatnak a boltba: a Gáspár család két tagjai is várható nyitáskor. Kiszivárgott információink szerint a szerencsések megpörgethetik a boltban lévő szerencsekereket is különböző ajándékokért, továbbá a Frei Café is bemutatja kávétermékeit.