Hirdetések

Értesülésünk szerint összefogtak a balassagyarmati bróker-ügy egyes károsultjai azt követően, hogy továbbra is szabad lábon védekezhet a becslések szerint több milliárd forinttal őket megkárosító szintén balassagyarmati tettes. Tegnap tüntettek a csaló háza előtt.

A rendőrség több százmilliós, a károsultak egy része szerint azonban több milliárdos, csalás történt Balassagyarmaton, az ügy részleteit tavasszal tárta fel az ipolyinfo.com Tegnap egy a neve elhallgatását kérő olvasónk küldött videót az ipolyinfo@ipolyinfo.com címünkre, amelyhez annyit írt:

Itt a folytatás, tüntetés a tettes házánál, de ez még csak a kezdet.

Értesülésünk szerint a videó valóban a vélelmezett csaló balassagyarmati lakóhelyénél készült, amelyen egy követeléskezelő cég reklámvideója látható. A fekete személyautó tetejére elhelyezett ledes kivetítőn többek között az olvasható, hogy

Több mint 298 millió forintért érkeztünk (…) Összességében milliárdos nagyságrendű a kár.

A követeléskezelő társaság nyilvánosan elérhető honlapján referenciákkal bizonyítják behajtási módszereiket. Megkerestük írásban a céget, és érdeklődtünk arról, hogy igaz-e a videóban látható állítás, és mit tettek tegnap Balassagyarmaton. A választ annak megérkezését követően az ipolyinfo.com közli.