Hirdetések

Eladásra hirdetett meg a szécsényi városi önkormányzat egy lakást, amelytől több mint 11 millió forint bevételt várt. A pályázati határidő októberben lejárt, az eredményhirdetés is megtörtént. A várakozásoktól eltérően kénytelenek újra pályáztatni az ingatlant.

Hirdetések

Harmadik emeleti, komfortos, villanybojlerrel és hőtárolós kályhákkal felszerelt önkormányzati lakás eladó! Az ötvenöt négyzetméteres ingatlant 11,8 millió forintért kínálta októberben a szécsényi városi önkormányzat, amelyet itt, az ipolyinfo.com-on több ezren néztek meg, és az önkormányzatnál is több érdeklődő volt a lakásra.

Azonban a pályázati határidő lejárta után azzal szembesültek a városházán, hogy végül senki sem akarta megvenni az ingatlant.

Pedig a tulajdonos nem árult zsákbamacskát, közzétette, hogy a lakás komfortos, de nem hőszigetelt a nyílászárója, ezért lehetséges, hogy a leendő vevő egyik első dolga kell legyen azok cseréje.

A szécsényi önkormányzat ezért újra kiírja pályázatra az ingatlan eladását, és ha most sem lesz rá vevő, akkor egy újabb, végső próbát követően akár az eladási ár csökkentéséről is tárgyalhat majd a képviselő-testület, aminek végén ismét pályázaton lehet majd licitálni a lakásra.